Денеска е:  

  Почетна Контакт
   
   
 
Мени
  Др. Ристовски
  ДЕЈНОСТИ
 Дијагностика
 Конзерватива
 Третман на кератоконус со крос линкинг
 Лекување на ретинални дистрофии
 Лекување на ексудативна макуларна дегенерација
 Вежби за страбизам и слабовидост
 Хирургија
 ЛАСИК и ПРК корекција на диоптрии
 Факоемулсификација - отстранување на катаракта
 Оперативен третман на глауком
 Склеропластика и колагенопластика кај миопија
 Цени
  Контакт
Фото галерија
Дијагностика
Постапка LASIК
Третман на кератоконус со крослинкинг
Факоемулсификација
Офталмолошки ласерски центар Д-р Ристовски
Оперативен третман на Глауком
Лекување на макуларна дегенерација со Авастин
Контактни леќи
 
 
 
Copyrights D-r Ristovski - Develop by VESTEL